Η πολιτική μας:

Πολιτική απορρήτου

Καταλαβαίνουμε ότι το ιδιωτικό απόρρητο των στοιχείων σας έχει τεράστια σημασία. Γι' αυτό τον λόγο, τα χρησιμοποιούμε με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα. Τα στοιχεία αυτά δεν γνωστοποιούνται ποτέ σε άλλες εταιρείες ή παροχείς υπηρεσιών.

Πολιτική ασφαλείας

Ολες οι συναλλαγές στη σελίδα πληρωμών είναι 100% ασφαλείς. Χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο 128 bit Secure Sockets Layer (SSL) για κωδικοποίηση όλων των στοιχείων που εισάγετε.

Μόνο τα τελευταία 4 ψηφία της πιστωτικής σας κάρτας εμφανίζονται στην βάση δεδομένων μας, που σημαίνει ότι ούτε οι υπάλληλοι της τεχνικής υποστήριξης δεν έχουν πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Πολιτική αποστολής

Παρέχουμε τη δυνατότητα διεθνούς αποστολής σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας. Οι παραγγελίες συσκευάζονται σε διακριτικούς φακέλους χωρίς ένδειξη για περιεχόμενο. Οι παραγγελίες αποστέλλονται κατ'ευθείαν από τον Ινδό παραγωγό. Οταν αποστέλλονται με Διενθές Απλό Ταχυδρομείο, ο χρόνος παράδοσης είναι 2 με 3 εβδομάδες.

Πολιτική επιστροφών

Λόγω της φύσης των προϊόντων που προσφέρουμε, οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. Δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς ότι έχουν τηρηθεί οι συνθήκες διατήρησης προϊόντων κατά τη μεταφορά του πακέτου, επομένως δεν μπορούμε να το δεχτούμε ακόμε και αν το δέμα παραμένει σφραγισμένο.

Πολιτική ακυρώσεων

Η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί εντός 24 ωρών από την υποβολή της. Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μας μέσω τηλεφώνου ή μέσω e-mail και να τους ενημερώσετε για την απόφασή σας. Παρακαλούμε να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας και την αιτία ακύρωσης.

Προσοχή: Οι ακυρώσεις δεν θα γίνονται δεκτές ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΝ των 24 ωρών.

Πολιτική αποζημίωσης / αντικατάστασης

Ο κύριος στόχος μας είναι να μείνετε ευχαριστημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έρθει μέσα στο συμφωνηθέν χρονικό όριο παράδοσης, θα σας την ξαναστείλουμε εντελώς δωρεάν ή θα την αποζημιώσουμε χρηματικά!

Τι πρέπει να κάνετε σ'αυτήν την περίπτωση:
  • Ελέγξτε την ημερομηνία παραλαβής
  • Αν το δέμα έχει σταλεί με διεθνές απλό ταχυδραμείο, ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εβδομάδες. Αυτό οφείλεται στο ότι οι παραγγελίες έρχονται από την Ινδία. Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι το χρονικό όριο παράδοσης όντως έχει λήξει.

  • Επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης του καταστήματός μας
  • Αν το χρονικό όριο έχει λήξει, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να αναφέρετε το θέμα. Θα έρθουμε σε επαφή με την υπηρεσία ταχυδρομείου και στην περίπτωση που δεν λυθεί το πρόβλημα, θα προβούμε στην αντικατάσταση ή την αποζημείωση της παραγγελίας, πάντα σε συνεννόηση μαζί σας. Ο χρόνος επιστροφής χρημάτων εξαρτάται από κάθε τράπεζα και συνήθως απαιτεί 5-7 μέρες.

Παρακαλώ σημειώστε: η εντολή αμφισβήτησης συναλλαγής (charge back issue) χωρίς συνεννόηση με τον πωλητή θεωρείται απάτη. Ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας καθώς και τα στοιχεία του κατόχου της (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail, κλπ.) θα εισαχθούν στη μαύρη λίστα και θα αναφερθούν στις αρμόδιες αρχές.